Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Αγγλία - Σκωτία


Από τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 που θα γίνει στη Ρωσία και  το Αγγλία - Σκωτία το επόμενο προγνωστικό στο Πάμε στοίχημα.



Αγγλία - Σκωτία

Οι κλασικοί Άγγλοι στα τελικά των διοργανώσεων δεν πείθουν, όμως σε ομίλους είναι από τις καλύτερες ομάδες. Ατό ισχύει και σε αυτήν ....

Ρουμανία - Πολωνία


Από τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 που θα γίνει στη Ρωσία και  το Ρουμανία - Πολωνία το επόμενο προγνωστικό στο Πάμε στοίχημα.



Ρουμανία - Πολωνία

Ισοπαλία με άρωμα ήττας για την Ρουμανία την περασμένη αγωνιστική, που ταξίδεψε στο Καζακστάν φέροντας λευκή ισοπαλία με σκορ 0-0 ...

Τσεχία - Νορβηγία


Από τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 που θα γίνει στη Ρωσία και  το Τσεχία - Νορβηγία το επόμενο προγνωστικό στο Πάμε στοίχημα.



Τσεχία - Νορβηγία

Με πολύ άσχημο τρόπο ξεκίνησε την πορεία της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου η Τσεχία στον όμιλο της, μένοντας στις πρώτες...

Γαλλία - Σουηδία


Από τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 που θα γίνει στη Ρωσία και  το Γαλλία - Σουηδία το επόμενο προγνωστικό στο Πάμε στοίχημα.



Γαλλία - Σουηδία

Σοβαροί οι «τρικολόρ»...

Μπορεί να είχε κολλήσει στο ισόπαλο 0-0 μέσα στην Λευκορωσία στην πρεμιέρα των ομίλων η Γαλλία, ωστόσο απ

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Ολυμπιακός – Παναθηναικός προγνωστικά



Ολυμπιακός – Παναθηναικός

  • Το Ελληνικό «El Clasico»…

Στοιχεία που χαρακτηρίζουν το Σημερινό Ντέρμπι.

  • Ο Ολυμπιακός δεν μπορούμε να πούμε ότι διανύει περίοδο φόρμας και στα τελευταία του παιχνίδια δεν ήταν καλός αν εξαιρέσεις το παιχνίδι με την Αστάνα που με αρκετές αλλαγές πήρε αυτό που ήθελε. Μάλιστα στις Τρεις τελευταίες του αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα η νίκες του δεν συνοδεύτηκαν από ανάλογες εμφανίσεις.
  • Ο Ολυμπιακός έκανε κακό ξεκίνημα στη χρονιά μετά τον αποκλεισμό του από το Champions League κατάφερε να κάνει την ανατροπή στο σκηνικό χωρίς να εντυπωσιάσει, και ήδη να βρίσκεται με 4 βαθμούς διαφορά στην πρώτη θέση.
Περισσότερα με ένα κλίκ στον Σύνδεσμο ..... Πάμε στοίχημα στο Ντέρμπι.